LPG kimérő berendezések telepítése, szerelése, átalakítása, javítása, karbantartása

hitelesítése                                                          

Telephely: +36-1-222-7531, Mobil: +36-20-338-1841

BemutatkozásSzolgáltatásFotógalériaKapcsolat
Bemutatkozás

 Az autógázkutak telepítését 1993-ban társaságunk egyik (azóta sajnos elhunyt) tulajdonosa egyéni vállalkozásban kezdte el, többszöri olaszországi tapasztalatszerzés, és a 30 éves benzinkútszerelői múlt segítségével.

Az első berendezések olasz technológia alapján készültek, s a rendszer megbízhatósága miatt a mai napig is ezt alkalmazzuk, nem elhanyagolva a korszerű, üzembiztosabb berendezések alkalmazását sem.

Az egyéni vállalkozást 2003. októberében korlátolt felelősségű társasággá alakítottuk, mely az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő –nem tanúsított minőségügyi rendszert működtet.

Vállalkozásunk több cég megrendelésének eleget téve (Shell Hungary Zrt, TOTAL, MOL, PRÍMAGÁZ, Termofarm, majd Flaga Gáz, jelenleg pedig Flaga Hungária Kf) a mai napig mintegy 150 LPG töltőállomást és LPG-üzemi ( targoncák és üzemi járművek töltését szolgáló ) töltőberendezést telepített a megrendelők általános megelégedettségére.

Ezek a berendezések  tökéletesen üzemelnek, eltekintve az apróbb meghibásodásoktól (töltőpisztoly- tömlő csere, a kimérő elhasználódásából eredő cseréje).

2007-től a Johnson Controls Kft-vel kötött Karbantartási Szerződés értelmében a Shell Hungary ZRt töltőállomásain üzemelő összes LPG-rendszer karbantartását, hibaelhárítását is vállalkozásunk végzi. Az általunk telepített töltőállomások többségét a mai napig szervizeljük, és hitelesítjük a MKEH illetékeseivel.

Javítás miatti ólomzárbontás után a kimérőoszlopot minősítjük is, mivel vállalkozásunkban négy főnek jogosultsága van kimérőoszlopok hitelesítést helyettesítő minősítésére, ezért a töltőállomás folyamatos üzemelése megoldott. Természetesen a megfelelő hitelesítésre alkalmas mérőeszközzel ( etalon ) is rendelkezünk. Rendelkezünk továbbá tartályautók átfolyásmérőinek mérésére, hitelesítésére, alkalmas mérőeszközzel is, több cég tartályautóját vállalkozásunk mutatja be hitelesítésre a MKEH felé.

Cégünk forgalmazza az ADAST és ADAST V-Line típuscsaládba tartozó (üzemi és közforgalmi ) LPG kimérőoszlopokat, melyhez biztosított a teljeskörű alkatrészellátás. Továbbá forgalmazzuk a MIGAS kimérőoszlopokhoz szükséges alkatrészeket, BLACKMER  szivattyúkat, melyek teljeskörű alkatrészellátását és javítását is vállaljuk. Rendelkezünk az RBR és SEVEN típusú olasz golyóscsapok teljes termékpalettájával.

Rendelésre tudunk szállítani POMPETRAVAINI szivattyúkat, BLACKMER kompresszorokat.

Rendelkezünk továbbá töltőállomások telepítéséhez, szervizeléséhez szükséges megfelelő szakmai és eszköz feltételekkel. Vállaljuk LPG töltőállomások technológiai kivitelezését, felújítását, átalakítását, villanyszerelési, építészeti munkálatokkal együtt, megrendelés esetén teljes körű kivitelezést is teljesítünk tervezéstől átadásig. Alvállalkozóinkkal többéves kapcsolatunk van.

Célunk, megrendelőink igényeinek maradéktalan teljesítése, a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb technológia alkalmazásával, ezáltal minimálisra csökkentve a berendezések fenntartási költségét. Telephely: 1142 Budapest, Ungvár u. 64-66 szám alatt található a műhelyünk, az épületben dolgozóinknak ügyeleti szoba lett kialakítva, hogy a nap 24 órájában el tudjuk látni az adódó hibaelhárítási munkálatokat, 3 fő három szervízautóval állandóan rendelkezésre áll.

 

Török Sándor

ügyvezető